#el'pheer (672) [36734]
<@HawkEyE---> Heh, muistu täs kun luokkakaveri kerto tos keväällä jutun, kun se oli pari kesää sitten ollut yhdellä uimarannalla ottamassa aurinkoa. Niin siellä oli sitten ollut yksi sukeltaja, joka oli keräämässä särjettyjä lasipulloja sieltä järven pohjasta. No kun vesi oli niin matalaa niin se käytti sit snorkkelia.
<@HawkEyE---> Ja ei siinä vielä mitään, mut kun paikalle oli sattunut sit pari jotain 13 vuotiasta poikaa ja sukeltaja oli sit siirtynyt poimimaan niitä siruja siitä laiturin nokasta. Niin nämä pojat sit nerokkaasti yrittivät kusta sen sukeltajan snorkkeliin. No aikansa ne pojat siinä sihtailivat ja lopulta ne sit osu siihen snorkkeliin. Jonkun aikaa siinä sit meni kunnes alko kuulumaan putkesta kunnon "ööh öööh" äänet.
<@HawkEyE---> sukeltaja oli ihan ihmeissään ensiks. Sit se näki ne pojat ja kilpajuoksuhan siitä sit tuli. Pojat pääs karkuun kuiteskin, kun sukeltaja yritti räpylät jalassa juosta niitten perässä.
<@HawkEyE---> Oli luokkakaverilla ollu hauskaa siinä tilanteessa..... Nauranut vedet silmissä<- Edellinen quote          Seuraava quote ->

Tiedot quotesta

LähettäjäRuler
TilanneHyväksytty
Pisteitä per viikko0.00
Pisteitä viimeisen viikon aikana1
© Elventhor Enterprises - uudelleenjulkaisu ilman kirjallista lupaa kielletty