msg (-336) [122279]
<+Dissa> Oli kyllä ikimuistoinen viikonloppu.
<+Dissa> Melkeen kyllä vois näin sanoa.
<+Dissa> Sunnuntaina oltiin kaikkien aikojen viimesellä Tiktakin keikalla, ikimuistoinen sekin.
<+Dissa> Sieltä sitte lähettin baariin ja toveri sanoi, että sen serkkukin tulee ja näyttää joitain hyviä baareja Helsingin keskustas.
<+Dissa> Noh, se serkku tulee jonku kaverinsa kanssa siihen.

<+Dissa> Ihan normisti puhuu ja näin, ei mitään outoa. Mutta sitte alkaa tapahtua.
<+Dissa> Ensi moiskahuttaa sillee nopeesti nauraen kaverilleen pusun poskelle.
<+Dissa> Mietin siinä että hmpfs mitäs vittua, vissihin läpällä ja kännis ja samalla mietiin, että on kyllä erityyppiä ku ottivat takitki toistensa päältä ku tulee baariin.
<+Dissa> Samas nämä vetää kunnon kielarit meidän edes.
<+Dissa> Siinä sitten hetken vahdataan toverien kesken toistemma päälle että "MITÄ VITTUA?", puhumatta kuitenkaan mitään.
<+Dissa> Noh, toveri siinä sitten, että "jos ette tosiaan oo vielä huomannu niin mun serkku ei oo ihan hetero."

<+Dissa> Noh, kuitenkaa ei niin välitetty siitä, että ne nyt homoja keskenään on, vaan lähettiin kattoon kun se toverin serkku mainosti jtn baaria ja saa kuulemma meidät sisään vaikka 20 ikäraja.
<+Dissa> Kävi kuitenki niin, että sinne ei otettu enää väkeä sisään, ja tosiaan mainosti, että son yks ökyimmistä Helsingis.
<+Dissa> No kuitenki, siinä lähellä oli joku toinen paari, sitä ne ny ei mainostanu, enkä ihmettele. Sellaanen hyvinpuolin normaali b-luokan räkälä, missä väki lauleli karaokea aiva jurriis.
<+Dissa> Siinäsitte se serkku tarjos kierroksen, ku pöytään päästiin.
<+Dissa> Eikä menny kauaakaan ku se serkun poikakaveri sipisi mulle korvaan että: "Oot söpö" ja pussas mua kaulalle, otti olkapäästä kiinni ja heti perään sano että "mulla on hyvä kyrpä" ja samas yritti pussata suulle,
pääsin kuitenki pois pökkäämällä sitä hieman, noh sei ollu mikää pienimies ja ikää kuitenki ~25v ja soli känniis, niin tein ratkaasun ja lähdin vaan aika pitkinaskelin pihalle.
<+Dissa> Sitte siä pihalla pummiin tupakin ja vedin hermosavut ja päätettiin, että käydään kietasees ne pöydän kaliat ykkösella alas, ja lähetään vittuun.. kello kuitenkin oli jo ~01:00 ja kullakin alkoi koulu ja työt 08:00 aikoihin, matkaa taitettavana vielä 400km.
<+Dissa> No polteltiin mentiin sisään ja juotiin niin ne, jälkikäteen mietin että, olis varsin huvittavaa jos olisin saanu aikaan heidän välillään jonkinlaisen riidan.
<+Dissa> Siinä oliski sitte lapsille kerrottavaa että: Tein sitte kahden homon kans kolmiodraaman, ihan näin heteromiehenä ja täysin vahingos.


- Dissa on 18v, samoinkuin toverit. Homoparista sensijaan kummatkin olivat yli 25v.<- Edellinen quote          Seuraava quote ->

Tiedot quotesta

LähettäjäTuntematon
TilanneHyväksytty
Pisteitä per viikko0.00
Pisteitä viimeisen viikon aikana0
© Elventhor Enterprises - uudelleenjulkaisu ilman kirjallista lupaa kielletty