#Steariinit (233) [136236]
Veijojaba on HSL:n bussikuski

<@Veijojaba> Tuli 85N vikaa vuoroa ajaessa Jollaksessa kyytiin ilmeisesti lakkiaispippaloista palaileva iäkäs mummo superkalliiden vaatteiden ja käsilaukun kanssa.
<@SUPERmamus> ...
<@Veijojaba> Se sitten juopuneena lyllersi mun luokse, iski viiskymppisen tiskiin ja tokas, että "Westendiin" :D
<@Veijojaba> Siinä meni sitten varmaan joku 5 minuuttia selittäessä, että tämä bussi menee Rautatientorille. Loppujenlopuks sille kirkkastu, että bussit eivät kulje hänen toiveidensa mukaan. Sitten alko armoton paasaus että miksi ihmeessä kukaan kulkee busseilla kun palvelukin on niin huonoa.
<@SUPERmamus> :DDD Kuulostaa et sul oli randomimpi ilta ku Juhol. Se jätkä kyl keksii pikkupaukuis vaikka mitä :DD
<@SUPERmamus> Jos Marko on muute siel ja lukee näit, nii terveisiä!
<@Veijojaba> Maltahan nyt, keskustelu jatku vielä. Aloin jo vittuuntua kun se ei antanu mun ajaa rauhassa, nii tiuskasin jotain et "no miks helvetissä matkustat ku ovi on takanas, tilaa taksi".
<@Veijojaba> Sen pakollisen kielenkäyttöpäivittelyn jälkeen selvis, että "no niinhän hän on tehnyt viimeiset 50 vuotta", mutta kännykkä oli pudonnut uima-altaaseen. Ja kun oli kännissä ku käki, niin ei se tietenkään kämpiltä käsin ollu taksia tajunnu tilata, eikä kehdannu mennä takasin enää ku oli niin myöhä.
<@Veijojaba> Sitten siitä neljänistuttavasta penkkikompleksista ponkas pystyyn sellanen joku bout 15-vuotias järkyttävän tyhmän näkönen emopoju. Se karjas sellasella äänenmurroksensekaisella äänellä, että "no vittu minä tilaan sulle sen taksin, en jaksa kuunnella tota kotkotusta". Sitten se mummo jupisi vielä jotain, että "miksi kukaan käyttää tälläisia autoija, joilla ei pääse edes kotiin" ja jäi seuraavalla pysäkillä odottamaan taksia :D
<@Veijojaba> Oli vissiin mummo ekaa kertaa bussissa. No tulipahan koettua jonkinlainen irstas bonding moment rimppakinttusen emopojun kanssa o_o<- Edellinen quote          Seuraava quote ->

Tiedot quotesta

LähettäjäTuntematon
TilanneHyväksytty
Pisteitä per viikko0.00
Pisteitä viimeisen viikon aikana0
© Elventhor Enterprises - uudelleenjulkaisu ilman kirjallista lupaa kielletty