#Elektroniikka (873) [92653]
<_Jamma_> Pistää taas miettimään :P. Eilen 12 aikoihin isä soitteli ja kysy että onko meillä sattunu vesivahinko asunnossa. Kun isännöitsijä oli hänelle soittanut töihin kun alakerran papalla tulee vettä katosta läpi. No menin tarkistelemaan keittiöön putkia ja vessasta ja lämpöpattereita mutta eihän missään kosteaa ollut.
<_Jamma_> Hetken päästä tulee talonmies ovelle ja kysyy että onko sattunut vesivahinko. Sanoin että no eipä ole kun tarkistin juuri.
<_Jamma_> No katseltiin sitten yhdessä kaikki paikat läpi ja mistään ei mitään löytynyt. Lähti pois. Meni tunti ja tuli 2 talonmiestä. "Kyllä sieltä katosta tulee vettä että pakko sen on täältä johtua". No tällä kertaa samat putket läpi ja taskulampun kanssa. Jälleen sama tulos että kaikki oli kuivaa
<_Jamma_> Lähtivät jälleen pois.  No meni taas tunti ja tuli kolmannen kerran talonmies kosteusmittarin kanssa. Katseltiin jälleen kaikki paikat läpi ja ei missään mitään. Lähti pois ja sanoi että "Nyt on taas sellane olo että alakerran pappa on ite heittäny vettä sinne kattoon"
<Jamiks> haha
<_Jamma_> Sanos vielä vitsiks että "Ei tässä muu varmaan auta kun piikata lattia auki"
<_Jamma_> No sitten tänään aamulla
<Wyrm> jos sedällä on pissaa päässä
<Jamiks> sataa sataa ropisee...
<_Jamma_> Ovikello soi ja isä menee avaamaan oven. Hetken päästä kuuluu papan ääni ja selitys "Jooo o. Tänäänn kun laitoin neljännen kerran nenäsumutetta nenään niin huomasin että ammun ohi nenästä ja sitä oli sitten katosta tiputellut :) Väärä hälytys"
<Wyrm> haha
<Jamiks> oivoi :D
<Wyrm> sankarini
<_Jamma_> Samanen pappa on tehnyt ilmotuksia tästä asunnosta että täältä kuuluu ompelukoneen ääntä keskellä yötä
<Wyrm> w00t
<_Jamma_> En tiedä sitten :D
<pietu> ei täida olla lääkitys ihan kohdallaan
<_Jamma_> Samaa sanos talonmiehet<- Edellinen quote          Seuraava quote ->

Tiedot quotesta

LähettäjäTuntematon
TilanneHyväksytty
Pisteitä per viikko0.00
Pisteitä viimeisen viikon aikana0
© Elventhor Enterprises - uudelleenjulkaisu ilman kirjallista lupaa kielletty